Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Gula merah yang sudah ditapis; 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Ada empat kuih yang saya tak pernah . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Ada empat kuih yang saya tak pernah . Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Gula merah yang sudah ditapis; Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan.
Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Gula merah yang sudah ditapis; Ada empat kuih yang saya tak pernah . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Lalu letakkan kembali di atas kompor . Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni.
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Gula merah yang sudah ditapis; Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya.
Gula merah yang sudah ditapis; Ada empat kuih yang saya tak pernah . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Lalu letakkan kembali di atas kompor . Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut.
Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau.
Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Gula merah yang sudah ditapis; Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau.
Ada empat kuih yang saya tak pernah . Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni.
Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Gula merah yang sudah ditapis;
Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi). Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. 1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Gula merah yang sudah ditapis; Ada empat kuih yang saya tak pernah . Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Kuih Warna Hijau Ada Kelapa : Cik Wan Kitchen Kuih Kator. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi).
Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, kuih hijau kelapa. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
1/2 biji kelapa parut | ambil putih sahaja; Lalu letakkan kembali di atas kompor . Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Ada empat kuih yang saya tak pernah . Gula merah yang sudah ditapis;
Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah.
Gaulkan kuih tadi dengan kelapa parut. Cukup jika dilihat atasnya sudah berwarna hijau semuanya. Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, . Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Tuangkan 3/4 penuh acuan lompang dengan adunan hijau.
Selain tu ada dua inti popular yang sering digunakan sama ada kuih peria beirinti kacang atau gula merah yang diadun bersama kelapa parut. Jika mahu buat kuih berwarna, tambahkan sedikit pewarna makanan. Lalu letakkan kembali di atas kompor . Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni. Selain warna hijau kamu dapat menjumpai kue lumpang dengan warna cokelat yang berasal dari gula merah.
Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Lalu letakkan kembali di atas kompor .
Masukkan kelapa parut, air, gula merah, gula pasir, .
Kuih ini tradisinya bewarna hijau namun ada juga yang memodenkannya dengan membuatnya berwarna warni.
Kelapa putih secukupnya (digaul dengan sedikit garam dan tepung ubi).